Macrea Events

La Macrea Events putem pregăti și organiza evenimente artistice speciale pentru nunți, botezuri, aniversari...

DESCRIERE

La Macrea Events putem pregăti și organiza evenimente artistice speciale pentru nunți, botezuri, aniversari si petreceri de orice fel. Programul pe care il putempregati pentru tine poate include:
• dansatori profesionsti de cabaret, latino, burlesque, modern, balet, spaniol, tiganesc, belly dance, traditional romanesc, grecesc, bavarez etc.;
• trupe de cover, cu repertoriu inernational cunoscut si diversificat;
• solisti si formatii folclorice autentice;
• DJ nunta in Bucuresti
• programe combinate de muzica si dans.

In fuctie de bugetul disponibil si de varietatea repertoriului dorit, putem concepe programe de mare finete si varietate. Cantaretii consacrati si dansatorii talentati pot da o nota speciala oricarui eveniment si pot intregi in permanenta atmosfera cu muzica si miscari, cantece, glasul, veselia si entuziasmul lor.
In zilele noastre conceptul de divertisment s-a schimbat mult si nici un eveniment nu mai este complet atat fara un program diversificat, pe gustul tuturor, cat si fara o persoan care sa modereze si sa animeze intreaga atmosfera. Dansatorii si cantaretii nostri pot face acest lucru cu succes pentru invitatii tai.
Daca ai în minte un eveniment cu un concept deosebit, care sa iasa din tipare si sa impresioneze pe toti, nu ezita sa ni te adresezi. Impreuna putem cauta si gasi formula unui eveniment original, de cea mai inalta tinuta.

SERVICII OFERITE

Soliști, Momente artistice, Dansatori, Balerine, Belly dance, Ansambluri folclorice

ADRESA

București, județul Ilfov
(Furnizorul este dispus să se deplaseze în afara localității)

PREȚURI ESTIMATIVE

2000+ RON

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat

Nu ești autentificat în cont.

Pentru a scrie o recenzie este necesar să fii autentificat în contul tău de utilizator.