Devino Furnizor

Cel mai eficient mod de a atrage noi clienți.

Ne place să spunem că afacerea ta este și afacerea noastră. Îți punem la dispoziție o platformă inteligentă pentru a crește împreună. Tu faci ceea ce îți place, iar noi avem grijă să îți aducem clienți.

Poți petrece mai mult timp făcând ce îți place și mai puțin promovându-ți afacerea. Creându-ți cont alegi să apari în lista de furnizori și astfel îți poți crește vizibilitatea și atrage noi clienți, fără nici un cost. Chiar nu trebuie să fi expert în Social Media sau Google, noi ne ocupăm să îți găsim clienți prin mai multe canale.

Fără comisioane
Flexibil și transparent
Rapid și usor de utilizat
Promovare și vizibilitate
Poți petrece mai mult timp făcând ce iți place și mai puțin promovându-ți afacerea. Creându-ți cont alegi să apari în lista de furnizori și astfel îți poți crește vizibilitatea și poți atrage noi clienți.
Flexibil și transparent
Nu trebuie să ai costuri fixe și recurente. Ca de la antreprenor la antreprenor, înțelegem cât de dificil poate fi la începutul unui business sau în momente de criză.
Simplu și relevant
Primești cereri de la clienți direct în cont. Filtrăm și restrângem cererile pe care ți le trimitem în funcție de criteriile selectate de tine (localitate, servicii, cost etc.). În felul acesta primești doar ceea ce este relevant.

Cum funcționează?

Conectăm eficient cererea cu oferta.

Clienții trimit cereri

Clienții completează pe site cererea de ofertă. Aceasta va ajunge la furnizorii potriviți, în funcție de criterii prestabilite (servicii, localitate, buget și altele).

Te informăm despre potențialele evenimente

Primești o notificare cu detaliile evenimentului și decizi dacă vrei să faci o ofertă clientului.

Transmiți oferta ta

Pregătești o ofertă personalizată în funcție de specificul evenimentului.

Începi colaborarea

Clientul va compara toate ofertele primite. Odată selectat, te conectezi direct cu clientul și stabiliți pașii următori.

Ce părere au clienții?

Ne bucurăm când clienții noștri își ating obiectivele.
Imodflowers
Imodflowers
Furnizor servicii
Am fost printre furnizorii care au incheiat o colaborare. Totul a fost foarte usor si transparent, iar clientul final foarte multumit!
Ma bucur ca fac parte din furnizorii inscrisi pe platform voastra si sper la cat mai multe colaborari fructuoase!
Magicianul Ciprian
Magicianul Ciprian
Furnizor servicii
Am primit primul apel prin cadrul Event Market si ne place mult interfata site-ului, atat front-end-ul pentru clienti, cat si back-end-ul pentru furnizori.
Sincer felicitari! Am fost sceptic la inceput, dar este foarte bine pus la punct!
Prestige Flowers Design
Prestige Flowers Design
Furnizor servicii
Evenimentele incheiate prin intermediul Event Market au fost un real succes, bazate pe transparenta si eficacitate.
Este locul in care gasesti inspiratie si cele mai utile variante pe care le poți avea in vederea organizarii oricarui tip de eveniment.
Suntem printre primii furnizori ai acestei platforme si suntem extrem de incantati de evolutia si dezvoltarea ei. Recomandam cu încredere absoluta utilizarea acesteia.
Nargis Abdul
Nargis Abdul
Utilizator Event Market
Am găsit toți furnizorii de care am avea nevoie, încă ne gândim pe care sa îi alegem.
Ne place foarte mult procesul deoarece putem vorbi direct cu furnizorii și ii avem pe toți in același loc, este mult mai ușor.
Eves.ro
Eves.ro
Utilizator Event Market
Am vrut să organizez un meci de fotbal în Ploiești și am intrat pe Event Market pentru a căuta un fotograf care să vină sa fotografieze meciul.
Am avut plăcuta surpriză de a primi răspuns din partea a 25-30 de fotografi în primele 48 de ore de la solicitare.
Foarte tare! Keep it up, Event Market!

Oferi servicii pentru evenimente corporate sau private? Dacă da, crează-ți un cont gratuit și noi te ajutăm să găsești clienți noi.

Înscrie-te acum